top of page

Версія v42 Grenadier

Оновлено: 2 лип. 2021 р.

Дата релізу 02.07.2021


Основні нововведення, які увійшли до релізу v42 Grenadier:


1. Кросс-продажі.

При настроюванні страхового продукту з’явилась можливість вказувати не тільки вид страхування договору кросс-продажу, а безпосередньо страхові продукти.

Новий функціонал додасть зручності та гнучкості при роботі з кросс-продажами.

2. Фінансовий моніторинг.

У зв’язку з підсиленням вимог до фінансового моніторингу з боку страхових компаній (а до них, в свою чергу, з боку Нацбанку) додано можливість встановлення заборони страховою компанією укладання договорів:

  • зі страхувальниками без ІПН або з некоректним ІПН

  • зі страхувальниками, які підозрюються на співпадіння з особами з списків терористів або осіб, які знаходяться під санкціями

Перелік страхових компаній, які для своїх договорів встановять жорстіші вимоги, можна отримати в Службі підтримки.

3. Укладання електронних договорів.

Для повного виконання норм законодавства щодо укладання договорів страхування в електронній формі для всіх типів договорів додано можливість настройки автоматичної відправки пропозиції клієнту щодо укладання договору страхування.

Пропозиція електронною поштою автоматично відправляється клієнту разом з одноразовим ідентифікатором для підтвердження згоди з наданими даними та укладанням договору страхування.

Зверніть увагу! Внесення змін у чернетку договору (дані, які змінюють розрахунок) при наявності підтвердження одноразового ідентифікатора клієнтом неможливо!

4. Права користувачів.

Додано окреме право на розірвання договорів страхування, його можна знайти на формі редагування прав користувача.


Актуальна версія мобільного додатку 1.2.1.

До уваги клієнтів, які використовують API: вийшла версія API v13. Зміни в новій версії ви можете знайти на сторінці.


Для отримання документації з описом інтеграції з калькулятором електронної Зеленої карти та укладанням договорів, доступу до тестового майданчика пишіть запит до підтримки на [email protected]

bottom of page