top of page

Версія v33 Geneva

Оновлено: 2 лют. 2021 р.


Дата релізу 03.07.2020


Основні нововведення, які увійшли до релізу v33 Geneva:


1. Для дотримання всіх тонкощів нормативної бази по електронній комерції на платформі реалізована автоматична відправка клієнту Пропозиції про укладення електронного договору на e-mail до укладення договору.


2. У видачі калькулятора ОСЦПВ тепер підсвічуються пропозиції, які передбачають обов'язковість крос-продажу - укладення додаткової угоди по крос-продукту (ДЦВ, НВ і т.д.).


3. Налаштування страхових продуктів. Додана можливість зазначення ознаки обов'язковості укладення крос-договору з обмеженням використання продуктів однієї і тієї ж страхової компанії.


4. Внесено доопрацювання в новий функціонал масової роздачі доступу до страхових продуктів для точок продажів з можливістю зазначення комісійної винагороди. Функціонал можна знайти в меню Налаштування -> Роздача доступу точкам.


5. Спрощено функціонал пролонгації договору, якщо продукт початкового договору вже закритий. Ви отримаєте повідомлення про це, а також можливість відразу підібрати новий продукт за вашими параметрами для пролонгації, натиснувши на кнопку "Калькулятор".


6. Додано ознаку "Використовувати платіжну систему СК" для партнерського зв'язку для підприємств з налаштуванням прийому платежів через Портмоне.


7. У калькулятор ОСЦПВ додано ознаку проходження ОТК двічі на рік для відповідних категорій ТЗ.


До уваги клієнтів, які використовують API: з релізом выйшла нова версія API v11

Документація з можливістю порівняння версій знаходиться за старою адресою.

Основні зміни в новій версії:


  1. Спрощено механізм аутентифікації користувача - тепер можна не використовувати окремий сервіс, а авторизуватися при виконанні кожного запиту, додавши в заголовку запиту 2 нових параметри: X-AUTH-USER: емейл користувача X-AUTH-TOKEN: токен аутентифікації Всю роботу з сесіями EWA бере на себе. Старі сервіси для аутентифікації залишилися незмінними і доступними.

  2. Додано новий зовнішній сервіс для отримання залишків бланків contract/blanks.


Увага! З релізом v33 старі версії v6-v8 буде закрито.




bottom of page